Summa sidvisningar

onsdag 31 augusti 2016

Louise , Prinsessa och Himna på tävling DAGENS HÖGSTA POÄNG!!!!

På lördagen 27/8 var vi på tävling. P g a hälsoskäl har jag för närvarande ridförbud, så Louise som ju har häst här och som också rider mina hästar fick rida både Prinsessa och Himna. Himna hade hon aldrig ridit på ovalbana innan och aldrig något program, så det var spännande!!!
P g a avståndet till tävlingen hyrde vi boende natten före - och detta var speciellt!!! Vi hade ett eget hus med ett jättestort fönster på "insidan" där man tittade rakt in i ett ridhus där det bodde 2 lama och massor av får. På andra sidan i trädgården fanns höns, grodor, katter och hundar samt 3 linderödsgrisar :)




Tävlingen var inofficiell och anordnades av Eldir islandshästklubb på Sleipnirs Ängar. Arrangemanget var fantastiskt fint!!!! Banorna toppen, serveringen jättefin, bemötandet kanon och flera intressanta salustånd.

Dömde gjorde Jennifer Erlandsson och Anna Johansson. Jennifers bedömningar var bra! MEN Anna Johansson gav upphov till många undringar. Låga poäng- ibland 2,5 och mer poäng under Jennifers.
Dessutom ingen klar motivation till poängen från Anna och det föreföll som hon också fortsatte döma ekipagen även efter avslutat moment  Ja, henne kommer vi inte att tävla för mer- men som sagt själva tävlingen var superrolig och fin!!!

Hur gick det då?? Jo jättebra!  Louise kammade hem 2 röda rosetter!  Hon fick på Himna dagens högsta poäng med 7,5 för trav och 7,0  för galopp!!! Bägge hästarna var väldigt taggade i finalerna. Prinsessa tävlade i töltklass och Himna i fyrgång. Louise bjöd också definitivt på dagens snyggaste ritter med jättefin sits och balans!!!

Bilder:                                                    Prinsessa först i TÖLT







Prinsessa väldigt taggad i finalen inför ökade tölten :

Himna i fyrgång
KORT TÖLT




                                                               
                                                                              TRAV






                                                                            GALOPP





                                                                 ÖKAD TÖLT


1 kommentar:

  1. Underbara Princessa och underbara Himna!
    Längtar bara efter att få se bilderna från i lördags!

    SvaraRadera