Summa sidvisningar

torsdag 22 februari 2018

Weekend i Åhus



 

Helgen som gick tillbringades i lilla mysiga Åhus. Detta kan varmt rekommenderas och då framförallt boendet!
Vi bodde på Åhus Gästis. I sista minuten ringde jag dit och frågade om hund fick tas med eftersom alla tre tikarna löpte och jag tyckte det var bäst för Phille att inte vara hemma....
Inga problem! De skulle bara byta rum åt oss och då tänker man ju direkt att det blir ett sämre rum när man har hund...
INTE! Vi fick ett hörnrum med utsikt åt två håll - båda över kanalen! Och också i övrigt helt ok! När det finns flertal tvålar, crèmer, skoputs OCH sminkspegel då tycker jag det är bra kvalitet!!! Dessutom vattenskål och hundgodis till Phille :)

I paketet ingick tre rätters middag och denna var helt superb!!! Startern med vildgåskorv kommer jag aldrig att glömma. Korven finns att köpa, lokalt tillverkad och de följande rätterna förrätt, huvudrätt (lättrökt vildand)och dessert var också verkliga delikatesser. Inte heller några som helst problem att justera efter allergier!

Last weekend we went to Åhus in Skåne (southeast in Sweden). We lived at Åhus Gästgivargård (Gästis) and had a very nice stay there. We brought  Phille with us and even he had a nice time.
Nice room, nice view, nice walks, spring in the air, and fantastic food!!!




Att omgivningarna dessutom var mysiga, intressanta och promenadvänliga gjorde ju inte saken sämre!  Våren var på väg och både snödroppar och vintergäck stod i knopp!!




Och så här såg det ut hemma dagen därpå. Ren vit kall vinter men med ovanligt fint besök på ordinarie hundpromenad...

And this is back home. Snow, winter and not nice temperature - but unusual visitors...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar