Summa sidvisningar

söndag 21 september 2014

Mopsutställning Gränna 140920 Prins och Pixie Pugshow

20/9 höll Mopsorden sin inofficiella utställning i Gränna. Totalt 80 mopsar hade samlat där och valparna dömdes av Margareta Key-Rosenberg och de vuxna av Ann- Kristin Eriksson båda mycket erfarna mopsuppfödare!
Som deltagare i valpklass 4-6 månader fanns Daims Prins med husse Marcel och min Pixie!

140920 we went to a Pugshow  i Gränna. Total 80 entrances. Judges were Mrs Margareta Key-Rosenberg and Mrs Ann-kristin Eriksson,  both very experienced pug breeders!!
 Först Prins:




Prins blev TVÅA i sin klass!! Bra gjort!!! Prins är en fantastisk fin och go hund!!! En Prins helt enkelt!

Prins was placed as number two in the class. Very well done!! Prins is a fantastic nice pug -a prince!!

Sedan Pixie:




Pixie slutade TREA i sin klass och både Pixie och Prins fick bra kritik och  det är jag mycket nöjd med!! Hon visade sig bra och gick runt ringen utan något problem - väldigt "stadig"!
Pixie fick kritik på att hon hade dåligt pigment på öronen, men det berodde nog mest på att hon har fått ha sin öron tejpade en tid innan utställningen och tejpen har liksom tagit med sig en del av pälsen tyvärr

Pixie was placed as number three and both Prince and Pixe got very good judgements and I am so satisfied with that! Pixie behaved also very  well in the ring.

Beträffande utställningen tyckte jag det fanns en del för arrangörerna att tänka på tills nästa år. Platsen var fin - jättevacker - MEN där fanns inte en enda toalett!!! För att komma in på en toalett skulle man ha ett kort och vem hade det??? Jag var inne på campingens expedition, men ingen gitte "betjäna" mig! Så det var bara till att knipa..
Vidare var det långt att gå till utställningsplatsen från parkeringen med allt bagage eftersom campingen var inhägnad närmast som ett fort med både staket, lås och häckar! Och det hade absolut inte varit fel med lite skyltar från parkeringen till utställningsplatsen, inte helt lätt att hitta på det jätteområde campingen var!! Även en liten skylt om just toaletterna hade varit bra!


1 kommentar:

  1. Så bra det blev! Och kommentarerna kring arrangemanget var verkligen inte att ta i. Där skall de ha välförtjänt kritik. Det hade ju varit så enkelt för dem att hyra in en baja-maja över dagen...

    SvaraRadera