Summa sidvisningar

torsdag 26 januari 2012

Ridlektioner 19 februari

Tiden för Juliane Klinks lektioner här i Älvasjö är ändrad till 19 februari.
Liksom tidigare erbjuds följande alternativ: 1)1 Delad lektion (2 pers) +1 enskild lektion. Blir vi 6  ryttare kostar detta  800 kr per ekipage och blir vi 8 st ryttare kostar det 600kr per ekipage.
Alternativ 2): Enskild lektion enbart. 1 st kostar 350 kr.
Önskemål om tid kan lämnas till mig.

Plats: Avragård, Älvasjö (Kicki Axelsson)
 Avgift paddock: 50 kr.    Möjlighet att själv sätta upp hage.   Ev boxplats (föranmäl önskan om box). Tevatten, tepåsar  och kaffe med tillbehör kommer att finnas i speciellt uppvärmt rum, möjlighet att fika och äta medhavd lunch där. Teori under lunchen.

Anmäl senast 14 februari till - skriver e-postadress lite konstigt för att slippa spam: evalotta.grimblad (också det konstiga lilla tecknet)gmail.com     Ange namn och telefonnummer samt e-mailadress och ev önskan om tid!!!

Avgiften som kommer att bli klar på tisdagen meddelas er som anmält direkt och pengarna ska var inne på konto senast torsdag kväll. Ej betalt då är lika med att man ej deltager.
Kontonr: 3017 2368545 (Nordea)

Ta chansen att träna för ny instruktör till ett vettigt pris! Juliane har flera strängar på sin lyra. Hon har ju kvalat ett flertal hästar till SM, hon har tävlat, SM, DM (Danska Mästerskapen) WC (world Cup) och hon rider allt från T2 till passlöp, hon föder upp hästar, rider in hästar, tränar hästar, säljer hästar och som sagt var är mycket aktiv i tränings- och tävlingssammanhang själv.

Hon är den första tränare jag fått ett långtidsträningsprogram av som är vettigt och detaljerat samt har jag också fått också hjälp med en adekvat foderstat !!!


Juliane vann World Cup T2 år 2011!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar