Summa sidvisningar

lördag 10 mars 2012

Definitivanmälan till lektioner 31/3

HAR NI FUNDERAT FÄRDIGT NU????


NU är det dags att definitivt anmäla till lektion eller lektioner för Juliane Klink lördagen den 31 mars!!!

Lektionerna kommer att hållas på Avragård, Älvasjö i Kicki Axelssons paddock. Det finns tillgång till uppvärmt rum för deltagarna. Tillgång till kaffe och the där.
 Paddockavgift 50 kr som betalas direkt till Kicki

Varje enskild lektion kostar 350 kr. Det finns förmodligen möjlighet att rida 2 lektioner och kanske även att dela lektion med annan  ryttare.  Teori ingår i priset och temat är denna gång Hästens form. Det är ju ett mycket diskuterat ämne idag!

Har du önskemål om ridtid är jag tacksam om du kontaktar mig via mail: evalotta.grimblad(snabela)gmail.com eller ringer mig på telefon 070 521 321 9. Har du önskan om box eller hage vill jag gärna veta det också!
 
Definitiv anmälan ska vara inne senast 21 mars   och avgiften ska vara betald senast 26 mars!!!


Anmälan via mail, SMS eller telefon enligt ovan.  Jag vill veta ditt  namn, telefonnummer och e-mailadress samt vilken /vilka hästar du kommer med, hur många lektioner du önskar rida. Har du speciella önskemål om vad du vill träna får du gärna ange även det i anmälan!

Avgift för lektion /lektioner insättes på kontonr  6748  623851598 (handelsbanken)

Om avgiften inte är betald till 26/3 är det detsamma som man ej deltar. Förhinder för deltagande ska verifieras med läkarintyg eller veterinärintyg för att få pengarna tillbaka. Det går också bra att skaffa ersättningsryttare, men det ankommer deltagaren själv att göra så.

VÄLKOMNA TILL EN TREVLIG, GIVANDE  DAG!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar