Summa sidvisningar

måndag 2 april 2012

Tävlingskurs 14/4 Lektioner 15/4

Juliane och Freyja på ovalbanan


Lektionsdagen med så positiva omdömen är bara precis avslutad, men nu är det dags att se fram mot nästa aktivitet.
TÄVLINGSKURSEN med Juliane Klink  den 14 april på Lönnagård, Röinge hos Eva Jönsson!!!

Eva anlade för ett par år sedan en fin ovalbana och detta är ett måste för att kunna träna ordentligt inför träning. Eva hyr ut sin bana när man önskar komma dit och träna och det tycker jag är en fantastisk tillgång !!!

Till tävlingskursen är det 10 st preliminäranmälda - ett ganska lagom antal. Men är det någon som vill hänga på går det bra. Maxantalet är definitivt 12 stycken!!!



Dagen kommer att inledas med teori  där Juliane går igenom det mesta som är värt att veta om tävling samt också praktiska tips. Därefter får var och en rida på ovalbanan 1 eller 2 program d v s program för den klass man siktar på att tävla i, men vill man göra annat går detta också bra!
Man kan alltså t ex rida ett töltprogram och sedan ett fyr- eller femgångsprogram.
Juliane kommer att guida ritten före samt komma med konstruktiv kritik och tips efteråt.

Hela kursen kostar 500 kr. Vill man bara var med på teorin kostar det 150 kr.
Pengarna ska vara insatta på mitt konto 6748 623851598 (Handelsbanken, de första 4 siffrorna är clearingnumret) senast 10 april!!!
Liksom tidigare gäller att ej betalt är icke deltagande.
 Om ni inte kan komma, försök byt bort kursen till någon annan. Pengar återbetalas endast mot läkarintyg eller veterinärintyg. Detta beslut är taget eftersom det varit så mycket "strul" vid tidigare aktiviteter som anordnats här runt omkring med anmälningar, betalning o s v och det tycker inte jag man ska acceptera.

Det kostar 60 kr att rida på banan. Betalas till Eva på plats.
Fika kostar 20 kr. Betalas till Eva direkt
Lunch (soppa och bröd) kostar 25 kr. Betalas till Eva direkt.
Hage går att ordna och det finns idag 2 lediga boxar att tinga. Ingen kostnad för detta.


Vi får hoppas att vädrets makter står oss bi och att det blir en riktigt härlig och givande dag!

OBS! OBS! OBS!  För den som vill rida "vanlig lektion" går det bra dagen därpå d v s söndag 15/4 här i Älvasjö. Eventuellt även någon lektion är möjlig här på lördag kväll om det blir max 10 deltagare på tävlingskursen.
 Vill ni att Juliane "rider till" hästen 2 gånger  s k kort tillridning kan ni lämna den här på lördagen och hämta på söndagen.
Vanlig lektion enskild  kostar 350 kr, man rider själv på banan men vill man var två går det också bra. Då blir priset lägre och tiden man rider något längre.
Hör av er till mig för detta om intresse finns! 3 lektioner är redan bokade, men det finns klart utrymme för fler på söndagen.
Kontakta mig på telefon 070 5213219  eller evalotta.grimblad snabela gmail.com
De flesta önskemål går att tillmötesgå!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar